Skip to content
Menu

HEJ!

Info

Det finns en speciell plats i mitt hjärta för småföretagare och härligt bra människor. Tillsammans kan vi skapa varumärken som inspirerar och upplevelser som man minns. 

Hej! Mitt namn är Emelie och jag är en grafisk designer med stor passion för visuellt skapande, varumärkesbyggande och webbdesign.  Byrån Roscoe har funnits sen 2020 men erfarenheten har funnits längre. Vi är baserade i Avesta och Stockholm och jag har haft turen att få jobba med flera fantastiska kunder och varumärken över hela Sverige. 

Idag jobbar vi med passionerade kunder för att skapa något ärligt och nått som står ut från massan. Vi bygger på långsiktiga förhållande för att kunna hjälpa till med att knyta kontakten med kärnan till dina visioner, ditt varumärke och målgrupp. Så låt oss snacka om hur vi kan få dina visioner till liv.

PARTNERSKAP

Vår approach är samarbete med målet att nå och inspirera din ideala målgrupp. 

Att ta steget in i skapandet av det visuella kring ditt varumärke är en investering i både företaget och dig själv. – Och självklart tar vi tar detta på största allvar. Vi är en allierad hos entreprenörer som insett vad kvalitetsdesign kan göra för deras business. Bygg ett meningsfullt varumärke tillsammans med någon som tror på din vision. 

1 / Discovery-möte

Du har bestämt dig för att investera i dig själv och i din ambition, så roligt! Allt handlar nu om att bli samarbetspartners. Vi vill förstå dig samt vad du vill och behöver för att bygga ett starkt varumärke. Vi kommer snacka om ditt företag, dina mål och samla visuell inspiration för att lägga den grund som sedan kommer styra oss genom designprocessen. 

2 / Strategi och research

Genom en beprövad process kommer vi guida dig genom steg för steg med målet att få ut essentiell information om dina visioner, mål, affärsidé och varför ditt varumärke står ut från mängden. Utifrån detta kommer vi sätta samma ett “Brand direction” som fokuserar på ditt varumärkes  driv, passion, mening och målgrupp. 

3 / Design

Med den strategiska information vi fått ut som grund börjar vi nu med att skapa olika designkoncept. När den omfattande designprocesen är klar väljer vi ut de starkaste av koncepten och presenterar dem för dig genom en genomarbetad och djupgående presentation. 

© ROSCOE 2022. All rights reserved.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.