Skip to content
Menu

Brand identity design 

Tidsplan: ca: 6-8 veckor

Med nya varumärken som föds varje minut, har världen blivit allt mer immun mot branding bullsh*t. Varumärken som bara skrapar på ytan är inte längre tillräckligt. Vi längtar efter mening och syfte, ett varumärke med sina egna förhoppningar och drömmar – sin egen story. Vi vill ha ett varumärke med själ, en visuell identitet som talar till oss.

Roscoes branding-paket är sammanhängande och designad för att från grunden arbeta för att bygga ett varumärke som är strategiskt utformat, vackert att se på och enkelt att implementera i hela din verksamhet.

Services
alsten_mobil_mockup
Services
Ålstens Blommor Webdesign

Den här tjänsten passar för dig: 

Nya företag som ser värdet av kvalitétsdesign.

1-4 år gamla företag som är redo att investera i Quality Branding. 

5+år företag som genomgå en re-brand. 

Alla typer av företag som vill skapa ett effektfullt varumärke som tilltalar sin målgrupp.

Nyckeltjänster som ingår i erbjudandet:

Creative Direction
Brand Identity Development
Font System & Brand Colour Palette
Brand Guidelines

Webbdesign

Tidsplan: från ca: 5 – 8+ veckor

Människor bestämmer sig inom 30 sekunder om de vill stanna på din webbplats eller inte. Där för behöver din lilla del av online-unversumet prata på ett sätt som gör att de vill stanna kvar och läsa mer. Klara din site det? Vill du att den ska göra det? 

Vi kommer tillsammans jobba fram en fullständig varumärkesidentitet (brand identity) och sedan tillämpa den på en premium mall eller en anpassad skräddarsydd webbplats – vad som än passar dig bäst. Webbplatspaketen är anpassningsbara och utformade efter ditt behov. Dessa projekt är alltid kundunika och ett upptäckts-/startmöte behövs alltid som grund för offert.   

screen_mock_krylbobygg
Services
Services
Ålstens Blommor Webdesign

Den här tjänsten passar för dig: 

Entreprenörer/företag som känner att deras nuvarande webbplats inte speglar deras mål eller estetik och/eller känner sig frånkopplade till deras nuvarande onlinenärvaro.

*Innehåll och copy måste vara sammanställt och redo att appliceras på en ny design för att gå vidare med denna process.

Nyckeltjänster som ingår i erbjudandet:

Creative Direction & Strategi UI / UX Design
Wordpress template/Wordpress/Woocommerce webbplats design
Grundläggande Brand Identity 

Branding – Paket & tjänster

Varje kund är unik och därför är varje projekt unikt – Dessa är några av våra mest populära paket, men varje paket kan anpassas för att passa just dina specifika designbehov. 

THE BASE LAYER

Tidsplan: ca: 4-5 veckor

Detta varumärkespaket erbjuder de väsentliga i en kärnidentitet. Denna grund fungerar tillsammans för att uttrycka dina värderingar, budskap och affärsmål – vilket ger dig allt du behöver för att komma igång.

UPPSTARTSMÖTE & KONSULTATION
BRAND DIRECTION MOODBOARD PRESENTATION
PRIMÄR LOGO
SEKUNDÄR LOGO
LOGO-IKON (FÖR SOCIALA MEDIEPROFILER)
KURATERAD FÄRGPALETT
VARUMÄRKESTYPOGRAFI
2 FÖRFINNINGSRUNDOR
FILPAKET MED ANVÄNDNINGSGUIDE

THE BRAND KIT

Tidsplan: ca: 6-7 veckor

Du är redo att ge dina idéer, varumärke och verksamhet allt du kan. Du strävar efter excellens och förfining och ingenting ska lämnas åt slumpen, eftersom varje detalj räknas. Jag är här för att hjälpa dig att guida dig genom processen – i slutändan kommer du att ha en visuell identitet som talar till vem du är och som kommer att dra likasinnade till dig och ditt företag.

UPPSTARTSMÖTE & KONSULTATION
MINI KREATIV STRATEGI SESSION
BRAND DIRECTION MOODBOARD PRESENTATION
PRIMÄR LOGO
2 SEKUNDÄRA LOGO
VARUMÄRKEN
LOGO-IKON (FÖR SOCIALA MEDIEPROFILER)
KURATERAD FÄRGPALETT
PREMIUM VARUMÄRKES TYPOGRAFI
GUIDE FÖR MÄRKESTYL
3 FÖRFINNINGSRUNDOR
OMFATTANDE FILPAKET MED ANVÄNDNINGSGUIDE

THE WHOLE PACKAGE

Tidsplan: ca: 7-8 veckor

Detta är det helt fullständiga identitetspaketet, framtaget för att arbeta från grunden för att bygga ett varumärke som är strategiskt utformat, vackert att se på och enkelt att implementera i hela din verksamhet. Vi kommer att utforma din kreativa riktning och ditt idealiska visuella koncept, skapa en komplett svit med logotypgrafik att använda på alla plattformar, och placera ditt varumärke exakt där du vill att det ska vara – konsekvent och minnesvärt inför din målgrupp.

UPPSTARTSMÖTE & KONSULTATION
FULL KREATIV STRATEGI SESSION
BRAND DIRECTION MOODBOARD PRESENTATION
PRIMÄR LOGO
SEKUNDÄRA LOGO (2 – 3)
VARUMÄRKEN
LOGO-IKON (FÖR SOCIALA MEDIEPROFILER)
KURATERAD FÄRGPALETT
PREMIUM VARUMÄRKES TYPOGRAFI
KURATERAD FOTOGRAFIRESURSMAPP
GUIDE FÖR MÄRKESTYLING
4 FÖRFINNINGSRUNDOR
OMFATTANDE FILPAKET MED ANVÄNDNINGSGUIDE

2 SÄKERHETSFÖRESKRIFTER
5 – 10 SOCIALA MEDIER ANPASSAD DESIGN / MALLAR

MORE MORE MORE

TILLÄGGSTJÄNSTER OCH EBJUDANDEN

Vi föreslår att du bokar ett uppstartsmöte (kostnadsfritt) så att vi kan få en uppfattning om dina specifika behov och krav – ett anpassat investeringspaket kommer att skapas utifrån vår diskussion.

Alternativen för branding-paket kan variera baserat på dina behov och kan utökas till att omfatta följande:

Varumärkesstrategi
Varumärkesbildriktning
Webbplatsdesign
Webbplatsgrafik
Brand Briefs & Guides
Sociala medieinitiativ
Kurerad bildbank
Bildkällor
Bildredigering
Dokuementmallar
Förpackningsdetaljer
Etikettdesign
Tackkort
Pappersvaror
Vykort
Menydesign
Vårdkort
Häng taggar
med mera…

Vanliga frågor

Varumärkesbyggande är startpunkten för att vi ska arbeta tillsammans och kunderna är fria att lägga till tilläggstjänster som webbdesign, tryckt och/eller digitalt material för en riktigt skräddarsydd upplevelse. Det finns ingen gräns för vad jag kan skapa för ditt varumärke – hör gärna av dig för att diskutera alternativ. Du kan också se avsnittet ovan för att se några av de tjänster som oftast efterfrågas. Sen är det bara att kontakta oss för att se om vi passar bra.

Branding

01. VAD KAN ETT TYPSIKT BRANDINGPAKET KOSTA?

Varje kund är unik och därför är varje paket unikt. På grund av detta föreslår vi att du bokar ett uppstartsmöte så att vi kan diskutera hur vi kan hjälpa dig att ta itu med din vision och dina mål och om vi skulle kunna passa bra. Ett anpassat paket skapas baserat på samtalet och kommer att beskriva och inkludera allt som diskuteras. Men svaret på denna fråga är att vanligtvis faller de flesta av mina kunder i intervallet 5000 – 15000kr ex moms, beroende på vilken nivå av design/service som krävs. Paketen håller mycket hög kvalitet och förbereder dig för framgång i många år framöver, vilket återspeglas i investeringstakten.

02. HUR LÅNG TID TAR SJÄLVA DESIGNPROCESSEN?

Detta kan bero på några olika faktorer inklusive hur många projekt jag har på gång och hur snabbt du kan slutföra dina delar. Saker som kan förändra tidslinjen är: kommunikation, oförutsedda omständigheter och i slutändan kreativitet. Kreativitet är en process och ditt projekt kan gå lite snabbare eller långsammare än förväntat men är alltid klart i slutet av det angivna tidslinjedatumet. Beroende på vilket paket du väljer tar varumärkesprocessen vanligtvis 5-7 veckor från början till slut, medan varumärkesbyggande i kombination med webbplatsprojekt kan ta 12+ veckor.

03. VAD HÄNDER OM JAG BEHÖVER MER ÄN BARA ETT NYTT VARUMÄRKE?

Varumärkesbyggande är startpunkten för att vi ska kunna arbeta tillsammans och kunderna är fria att lägga till extra tjänster som webbdesign, tryckt och/eller digitalt material för en riktigt skräddarsydd upplevelse. Det finns ingen gräns för vad jag kan skapa för ditt varumärke – hör gärna av dig för att diskutera alternativ. Du kan också se avsnittet ovan för att se några av de tjänster som oftast efterfrågas. 

05. JAG HAR REDAN EN LOGO/VARUMÄRKESSTRATEGI. KAN NI BYGGA EN HEMSIDA ÅT MIG?

Vi bygger vanligtvis inte ut befintliga webbplatser som skapats av någon annan, men vi bygger nya hemsidor åt befintliga varumärken. Både som en del i vårat webberbjudande som inkluderar mallar till ett väldigt bra pris och du slipper ta hand om den själv. Samt att vi bygger större, helt anpassade webbplatser utifrån ditt behov.  Vi jobbar holistiskt och grundligt utifrån ditt varumärke, dess strategi och vision. Det garanterar att styling, design och budskap är sammanhängande och drivs med ditt företag som grund.

06. HUR JOBBAR NI MED SÄKRA HEMSIDOR?

Vi jobbar mycket med säkerhet och uppdateras ständigt våra rutiner för att hänga med i utvecklingen. Några saker vi alltid gör är att sätta SSL-certifiakt på alla hemsidor vilket krypterar trafiken mellan hemsidan och servern. Detta gör att ingen kan lyssna av eller läsa någon information som sker där emellan. Standardinloggningen göms så inga hacker-bottar eller annan skadlig programvara kommer åt inloggningen och på sätt kunna hacka sidan. 

Vi använder oss av ett plug-in till Wordpress som heter Wordfence  för att skydda sajten. Läs mer om wordfence på https://www.wordfence.com

För att en hemsida ska kunna hållas säker är det viktigt att hålla Wordpress och dess plug-in ständigt uppdaterade till senaste version. Detta för att minska risken att skadliga program kan ta sig in via dem. Därför håller vi koll på och uppdaterar din sida kontinuerligt under abonnemangsperioden.

© ROSCOE 2022. All rights reserved.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.