Skip to content

Dags att skaffa den där hemsidan ditt företag förtjänar?

mall 2

Vi erbjuder snygga och stilrena företagshemsidor på abonnemang, vilket ger mycket konkurrenskraftiga priser. I din månadskostnad ingår all design, uppbyggnad, uppdateringar och support – så du kan fokusera på annat. 

Vi levererar en hemsida du kan vara stolt över. Inga konstigheter, vi bygger sidan åt dig och hjälper dig genom hela processen. Allt till väldigt förmånliga priser. Antingen väljer du att ta din hemsida på abonnemang och väljer en av våra mallar med allt du behöver från 399,-/månad. Eller så bygger vi en webbplats skräddarsydd efter dina önskemål. 

Vi hjälper dig från början till slut och vår oslagbara support finns till hands under hela avtalstiden. 

Från idé till verklighet

Responsiv design

Support genom hela avtalstiden

Features

Våra mallar har en massa olika tillägg för att du ska bara behöva betala för de funktioner du behöver. Mall väljer du efter den mängd information du vill förmedla till dina kunder. Sedan anpassar vi den efter din grafiska profil så den passar er perfekt. 

DOMÄN & HOSTING

Vi sammarbetar med Loopia och vi hostar din sida hos dem. 

E-post

Behöver du e-postadresser ordnar vi även detta. 

BILD OCH TEXTPAKET

Om du inte vill eller orkar skriva text eller bistå med bilder själv.

UNDERSIDOR

De antal undersidor du behöver ingår i paketet. 

BESTÄLLNINGSFORMULÄR

Eller offertförfrågan? För att möta din målgrupps behov.

SEO

Vi installerar google analytics för SEO och statistik. 

HUR GÅR DET TILL?

FRÅN IDÈ TILL VERKLIGHET:

 

 

 • Analys

  Vi börjar med att analysera vilken din målgrupp är och vad målet med hemsidan är och vilket syfte den skall ha. Utifrån detta väljer vi vilka funktioner din hemsida behöver.

 • Grafisk profil

  Har du en tydlig grafisk profil så utgår vi från denna när vi bestämmer färg och fonts till din sida. Har du ingen kan du få hjälp att sätta en som passar ditt företag. 

 • Text och bild

  Har du bra och informativa bilder och vet kanske redan vad du vill att det ska stå på din sida. Då kan du ge oss detta så använder vi det och du slipper betala för just detta. Har du inga bilder eller behöver några extra har vi väldigt prisvärda bildpaket man kan lägga till som tillägg. Både att vi kommer och fotograferar eller bildbanksfoton. Vi erbjuder även textpaket om du känner att tiden inte finns och vill att vi skriver text åt dig. 

 • Lansering

  När hemsidan är fylld och klar görs en kontroll och du får chans att revidera din sida innan den lanseras. E-postkonton och statistikverktyg lanseras och vill du kunna uppdatera din hemsida själv lär vi dig nu hur du skall göra. 

  Vår support finns såklart alltid där för dig om du behöver hjälp. Ring eller maila vår support, den är öppen varje vardag.

Kontakta oss idag, vi pratar gärna om ideér angående ditt nästa projekt

köpa hemsida

© ROSCOE 2022. All rights reserved.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.