Skip to content

GRAFISK PROFIL

grafisk profil

GRAFISK PROFIL – Byggande av varumärke

En del av branding och skapandet av ett varumärke är den grafiska identiteten. Den kan ligga både på produkt och företagsnivå. Vi hjälper dig att utveckla en grafisk grundstruktur med logotype och tagline tillsammans med färgpalett, typografi och bildspråk. I den grafiska identiteten ingår också riktlinjer för hur de olika elementen används. Det säkerställer att en hållbar image, dvs marknadens bild av varumärket, kan skapas.

Vi jobbar med identitet som samlar ihop de viktigaste associationerna till varumärket genom att strategiskt undersöka målbilden och målgruppen. När det kommer till själva formgivningen är det vanligt att tro att varumärkesarbete bara är att ta fram en snygg logga. Men för att få ett starkt varumärke det viktigt att få en helhet av både logga , färger och typsnitt.

Läs mer om hur vi jobbar med Grafisk Profil och branding och varför det är bra HÄR.

Graphic designer development process drawing sketch design creative Ideas draft Logo product trademark label brand artwork. Graphic designer studio Concept.
brand@3x
logo visitkort branding grafisk profil

ANMÄL DIG TILL ROSCOES NYHETSBREV

FÖR EXKLUSIVA ERBJUDANDEN OCH BRA TIPS OCH TRIX

Vi lovar att vi aldrig kommer spamma! Ta en titt på vår integritetspolicy för mer info.

KONTAKTA OSS

Slå en pling, kom förbi på fika eller använd kontaktformuläret! Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt! Så tveka inte att höra av dig. Vi har kontor i Stockholm och Avesta men vi hjälper såklart företagare i hela Sverige. 

Tegnérlunden 3, Stockholm

Myrgatan 3, Avesta

0708175549

emelie@roscoedesign.se