Skip to content

DAGS ATT KÖPA HEMSIDA?

mall 2

Vi erbjuder snygga och stilrena företagshemsidor på abonnemang, vilket ger mycket konkurrenskraftiga priser. I din månadskostnad ingår uppbyggnad och support, så du kan fokusera på annat. 

Vi levererar en hemsida du kan vara stolt över. Inga konstigheter och vi hjälper dig genom hela processen och bygger sidan åt dig. Allt till väldigt förmånliga priser. Antingen väljer du att ta din hemsida på abonnemang och väljer en av våra mallar med allt du behöver från 399,-/månad. Eller så bygger vi en utifrån din önskemål. 

Vi hjälper dig från början till slut och vår oslagbara support finns till hands under hela processen. 

Support

Responsiv design

Från idé till verklighet

Features

Våra mallar har en massa olika tillägg för att du ska bara behöva betala för de funktioner du behöver. Mall väljer du efter den mängd information du vill förmedla till dina kunder. Sedan anpassar vi den efter din grafiska profil så den passar er perfekt. 

DOMÄN & HOSTING

Vi sammarbetar med Loopia och vi hostar din sida hos dem. 

E-post

Behöver du e-postadresser ordnar vi även detta. 

BILD OCH TEXTPAKET

Om du inte vill eller orkar skriva text eller bistå med bilder själv.

UNDERSIDOR

De antal undersidor du behöver ingår i paketet. 

BESTÄLLNINGSFORMULÄR

Eller offertförfrågan? För att möta din målgrupps behov.

SEO

Vi installerar google analytics för SEO och statistik. 

HEMSIDA FÖR SMÅ- & MEDELSTORA FÖRETAG SAMT FÖRENINGAR.

Kolla in våra demosidor för inspiration.

köpa hemsida

 

HUR GÅR DET TILL?

FRÅN IDÈ TILL VERKLIGHET:

Tillsammans med dig bygger vi hemsidan du drömt om. Med en snygg och informativ hemsida är du med i framkant och slåss om kunderna. 

 • Analys

  Vi börjar med att analysera vilken din målgrupp är och vad målet med hemsidan är och vilket syfte den skall ha. Utifrån detta väljer vi vilka funktioner din hemsida behöver.

 • Grafisk profil

  Har du en tydlig grafisk profil så utgår vi från denna när vi bestämmer färg och fonts till din sida. Har du ingen kan du få hjälp att sätta en som passar ditt företag. 

 • Text och bild

  Har du bra och informativa bilder och vet kanske redan vad du vill att det ska stå på din sida. Då kan du ge oss detta så använder vi det och du slipper betala för just detta. Har du inga bilder eller behöver några extra har vi väldigt prisvärda bildpaket man kan lägga till som tillägg. Samma gäller textpaket om du känner att tiden inte finns och vill att vi skriver text åt dig. 

 • Lansering

  När hemsidan är fylld och klar görs en kontroll och du får chans att revidera din sida innan den lanseras. E-postkonton och statistikverktyg lanseras och vill du kunna uppdatera din hemsida själv lär vi dig nu hur du skall göra. 

  Vår support finns såklart alltid där för dig om du behöver hjälp. Ring eller maila vår support, den är öppen varje vardag.

PORTFOLIO

Här hittar du exempel på sidor vi byggt.

Årstidens bästa

KONTAKTA OSS

Slå en pling, kom förbi på fika eller använd kontaktformuläret! Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt! Så tveka inte att höra av dig. Vi har kontor i Stockholm och Avesta men vi hjälper såklart företagare i hela Sverige. 

Tegnérlunden 3, Stockholm

Myrgatan 3, Avesta

0708175549

emelie@roscoedesign.se

close

HÅLLA KONTAKTEN?

Vi vill gärna hålla dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudanden. Nyhetsbrevet kommer en gång i månaden.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.