Skip to content

DAGS ATT STARTA E-HANDEL?

skaffa ehandel

Vi levererar en e-handel du kan vara stolt över. Inga konstigheter och vi hjälper dig genom hela processen och bygger den åt dig. Allt till väldigt förmånliga priser. Vill du lägga till en e-handel till din mall eller en befintlig wordpress site kostar det från 398,-/månaden och ingen uppstartskostnad tillkommer.  

Vi hjälper dig från början till slut och vår oslagbara support finns till hands under hela processen. 

E-HANDEL 

Kolla in vår demosida mall 5 för exempel och inspiration.

e-handel

FRÅN IDÈ TILL VERKLIGHET

HUR GÅR DET TILL?

Tillsammans med dig bygger vi e-handeln du drömt om. Genom att ha en attraktiv och effektiv e-handel kommer fler besökare som stanna längre på din webbplats vilket i sin tur leder till fler konverteringar och fler återkommande kunder. Roscoe design levererar dig en attraktiv, lättadministrerad samt responsiv (mobilanpassad), e-handel. Den fungerar lika bra på datorer som på surfplattor och i telefoner. Låt oss hjälpa er att öka er försäljning.

 • Analys

  Vi börjar med att analysera vilken din målgrupp är, vad du ska sälja och vem du ska sälja till. Sedan tar vi reda på vad era besökare söker efter när de är ute på nätet och letar efter era produkter.

 • Grafisk profil

  Har du en tydlig grafisk profil så utgår vi från denna när vi bestämmer färg och fonts till din e-handel. Vi hjälper sedan till att ta fram en tydlig struktur och design som framhäver produkterna och får fler besökare att genomföra ett köp.

 • Detaljer

  Vi går igenom tekniska detaljer som vilken typ av frakt ni behöver. Behöver ni erbjuda delbetalning, eller kanske räcker det med kort eller rent utav faktura betalning? Vi identifierar era kunders köpmönster och levererar sedan en webbshop som kommer öka er försäljning och få er att vinna över konkurrenterna. 

 • Text och bild

  Har du bra och informativa bilder och vet kanske redan vad du vill att det ska stå på din sida. Då kan du ge oss detta så använder vi det och du slipper betala för just detta. Har du inga bilder eller behöver några extra har vi väldigt prisvärda bildpaket man kan lägga till som tillägg. Samma gäller textpaket om du känner att tiden inte finns och vill att vi skriver text åt dig. 

 • Lansering

  När e-handeln är fylld och klar görs en kontroll av beställning och betalningssätt. Du får chans att revidera din sida innan den lanseras. E-postkonton och statistikverktyg lanseras och vi lär du huur du lägger upp produkter och sköter din sida. 

  Vår support finns såklart alltid där för dig om du behöver hjälp. Ring eller maila vår support, den är öppen varje vardag.


 

Vi erbjuder 3 st grundpaket som alla inhåller det som behövs för att driva en konkurrenskraftig och effektiv e-handel. På offertförfrågan kan vi även specialbygga en e-handel efter era önskemål. 

 


SMALL

398,-/månad

MEDIUM

795,-/månad

LARGE

1495,-/mån

Startavgift

Responsiv Design

Antal Produkter

Varumärken

Valutor

Språk

E-postadresser

Domäner

Återförsäljarelogin

Kundregistrering

Unika Prislistor

Egen fakturering

Betalningspartner

Produktgalleri

Produktsortering

Avancerad bildhantering

Produktvarianter
(storlek, färg, styrka m.m.)

Relaterade Produkter 

Sökfunktion

Lagersaldo

Kopiera produkt

Produktimport via excel

 Aktivera/Inaktivera Produkter

Rabattkoder

Moms satser
(6%, 12%, 25%)

Viktbaserad frakt

Enhetsfrakt

Fraktfritt över saldo

Orderhantering med epost-stöd

Backup

Webbhotell

Koppling mot affärssytem

Personlig Support

0:-

upp till 25st

SEK

SV

5

0:-

obegränsat

SEK, EURO

SV, EN

10

0:-

obegränsat

SEK, EURO, VALFRITT

SV, EN, VALFRITT

20

ANMÄL DIG TILL ROSCOES NYHETSBREV

FÖR EXKLUSIVA ERBJUDANDEN OCH BRA TIPS OCH TRIX

Vi lovar att vi aldrig kommer spamma! Ta en titt på vår integritetspolicy för mer info.

KONTAKTA OSS

Slå en pling, kom förbi på fika eller använd kontaktformuläret! Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt! Så tveka inte att höra av dig. Vi har kontor i Stockholm och Avesta men vi hjälper såklart företagare i hela Sverige. 

Tegnérlunden 3, Stockholm

Myrgatan 3, Avesta

0708175549

emelie@roscoedesign.se

close

HÅLLA KONTAKTEN?

Vi vill gärna hålla dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudanden. Nyhetsbrevet kommer en gång i månaden.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.