Skip to content

WEBDESIGN

mall 3
skaffa ehandel
Website Homepage Responsive Design Ideas Concept

Syns du inte på webben finns du inte

Idag söker i princip alla människor på nätet efter information om produkter och tjänster inför ett köp. De visar att du som företagare måste, för att inte gå miste om blivande kunder, finnas och synas på webben med en hemsida, e-post och närvaro i sociala medier.

Tillgänglighet för ett lyckat företagande

Att låta ditt företag synas på internet kan jämföras med att öppna en butik som täcker hela världen. Det gör också att ditt företag finns tillgängligt för i princip alla oavsett tid på dygnet alla dagar i veckan. Det gör det till ett kostnadseffektivt sätt för dig som företagare att möjliggöra kontakt och hitta nya kunder samt starka relationen till de nuvarande. 

HÄR kan du läsa mer om vikten av att synas på nätet 

Hemsida vs Facebook

källa:https://www.loopia.se/pdf/fler-kunder-med-webben_nc.pdf

GRAFISK IDENTITET

grafisk profil

GRAFISK IDENTITET – Byggande av varumärke

En del av branding och skapandet av ett varumärke är den grafiska identiteten. Den kan ligga både på produkt och företagsnivå. Vi hjälper dig att utveckla en grafisk grundstruktur med logotype och tagline tillsammans med färgpalett, typografi och bildspråk. I den grafiska identiteten ingår också riktlinjer för hur de olika elementen används. Det säkerställer att en hållbar image, dvs marknadens bild av varumärket, kan skapas.

Vi jobbar med identitet som samlar ihop de viktigaste associationerna till varumärket genom att strategiskt undersöka målbilden och målgruppen. När det kommer till själva formgivningen är det vanligt att tro att varumärkesarbete bara är att ta fram en snygg logga. Men för att få ett starkt varumärke det viktigt att få en helhet av både logga , färger och typsnitt.

Läs mer om hur vi jobbar med Grafisk Profil och branding och varför det är bra HÄR.

logo visitkort branding grafisk profil
brand@3x
Graphic designer development process drawing sketch design creative Ideas draft Logo product trademark label brand artwork. Graphic designer studio Concept.

TRYCKSAKER

trycksaker

Vi erbjuder tillsammans med StuArt tryckeri i Avesta en komplett lösning med trycksaker som passar din grafiska profil och hemsida. Eller du kanske bara behöver en ny folder till en ny produkt? En broschyr eller flyer för snabb reklam? Eller varför inte vykort att skicka ut till dina kunder? Vi diskuterar gärna idéer om hur du kan nå ut till dina kunder på bästa sätt. Kontakta oss för mer information.

Rityta 194
Broschürendruck

ILLUSTRATIONER

illustration of car and motorhome parked in the dessert

Illustrationer skapas för att förmedla ett budskap till betraktaren. Ordspråket ‘En bild säger mer än tusen ord’ finns av en anledning. För att nå ut till så många som möjligt är det därför ultimat att använda både text och bild när man kommunicerar med sin målgrupp. Illustrationer kan även hjälpa till att bygga ett varumärke. Läs mer om varför visuellt tilltalande bilder och layout är viktigt för din marknadsföring HÄR.

HÄR kan du också läsa vad som är bra att tänka på för dig som kund innan du beställer dina illustrationer. 

illustration datacenter
n2c_cloudcenter_logo

ANMÄL DIG TILL ROSCOES NYHETSBREV

FÖR EXKLUSIVA ERBJUDANDEN OCH BRA TIPS OCH TRIX

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.