Skip to content
Website Homepage Responsive Design Ideas Concept

WEBBPLATS PÅ ABONNEMANG? DET KAN INTE BLI SMIDIGARE!

I DAGENS TEKNISKA SAMHÄLLE ÄR DET VIKTIGT ATT KUNNA PROMOTA SIG SJÄLV PÅ NÄTET. DÄRFÖR VILL VI HJÄLPA DIG ATT GÖRA DET PÅ ETT ENKELT, SNYGGT OCH LÄTTSKÖTT SÄTT.

INTRESSANT? ANTINGEN BESTÄLLER DU DIREKT I WEBBSHOPEN ELLER FYLL I DINA UPPGIFTER PÅ INTRESSEANANMÄLAN SÅ RINGER VI UPP.

VÅRA MALLAR

MALL I

mall 1
Mall I
Mall I
Mall I

MALL II

mall 2
Mall I
Mall I
Mall I

MALL III

mall 3
Mall I
Mall I
Mall I

MALL IV

Mall I
Mall I
Mall 4
Mall I

VÅRA MALLAR riktar in sig till dig som är småföretagare och inte behöver de mest avancerade funktionerna på din hemsida  samtidigt som du vill kunna nå ut till din målgrupp på ett snyggt och relevant sätt. Mallarna är anpassade att kunna fungera till de flesta branscher, och tillsammans med dig kommer vi överens om färg, text och bild. Vi vill att det ska vara lätt och enkelt för dig, vi sköter allt byggande och håller sidan uppdaterad. Allt detta till ett bra pris med en abonnemangs-lösning så du inte behöver lägga ut en stor klumpsumma. Så välj mall och tillägg utifrån vad du önskar visa, sedan går vi tillsammans igenom alla detaljer och inom några veckor har du en ny fin hemsida som du varken behöver underhålla eller sköta själv. Vill du uppdatera något eller publicera en nyhet eller blogginlägg, då skickar du bara in detta till designern så fixar vi publiceringen åt dig  Vill du göra det själv? Då lär vi dig. Vi designar och utvecklar även större webbplatser, så tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill veta vilken lösning som skulle passa dig bäst.